Siirry pääsisältöön
Sivuston logo
  • Etusivu
  • Lisää
Suomi ‎(fi)‎
English ‎(en)‎ Suomi ‎(fi)‎ Svenska ‎(sv)‎
Käytät vierailijatunnusta
Kirjaudu
Etusivu
  1. Etusivu
  2. Kurssit
  3. Aikuiskoulutus
  4. Matkailu-, ravitsemis- ja talousala

Matkailu-, ravitsemis- ja talousala

Näytä kaikki

Elintarvikeala

Hotelli- ja ravintola-ala

Kotitalous- ja kuluttajapalvelut

Matkailuala

Puhdistuspalveluala

Suurtalousala

Asiakas- ja Sidosryhmäsuhteiden hoitaminen
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelunperusteet
Baarimestarin eat 2016
Esimiehenä toimiminen
Henkilökohtaistaminen
Hotelli-, ravintola- ja cateringalan pt 2014 TEP
Hotelli-, ravintola- ja cateringalan pt 2015 TEPA
Hotelli-, ravintola- ja cateringalan pt 2016 TEPA
Hotelli-, ravintola- ja cateringalan pt Varkaus
Hotraca pt 2017 Varkaus
HRE logistiikan kurssi
Kestävä matkailu
Laadunhallintajärjestelmän kehittäminen hoivayrityksissä
Marata- ja elintarvikealan TVT - työryhmä
MaRaTaEsimies
Monikulttuurisen työryhmän ohjaaminen
Päivittäisten toimintojen ohjaaminen
Ravitsemushoito ja ruokailu
Reseptien suurentaminen/pienentäminen
Näytä lisää

Käytät vierailijatunnusta (Kirjaudu)
Työpöytä
  • Suomi ‎(fi)‎
    • English ‎(en)‎
    • Suomi ‎(fi)‎
    • Svenska ‎(sv)‎
Työpöytä
Facebook
Instagram
Linkedin
Powered by Mediamaisteri