Gå direkt till huvudinnehåll
Site logo
  • Startsida
  • Mer
Svenska ‎(sv)‎
English ‎(en)‎ Suomi ‎(fi)‎ Svenska ‎(sv)‎
Du besöker oss just nu som gäst
Logga in
Startsida
  1. Startsida
  2. Kurser
  3. Matkailu-, ravitsemis- ja talousala
  4. Majoitus- ja ravitsemisala
  5. Hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinto

Hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinto

Expandera allt

Kahvilapalvelut

Majoitus- ja ravitsemispalveluissa toimiminen

Pikaruokapalvelut

Kestävä kehitys 3
Uudet laitteet ja sovellukset
A la carte -tarjoilu
A`la Carte - ruoanvalmistus
Annosruokien ja juomien tarjoilu
Annosruokien valmistaminen
Asiakaspalvelu ja myynti
Asiakaspalvelua ravintolassa
Baaritoiminnot
Erityisruokavaliot lounasruokailussa
Hotracan tutkinto
Hygieniaosaaminen ja puhdas työskentely
Kestävät elämäntavat -kestävä tulevaisuus
Kokouspalvelut
Lounasruokien valmistaminen
Lähtötasotesti, Hop17b
Lähtötasotesti, Hop17c
Lähtötasotesti, Hop17d
Lähtötasotesti, Hop17t
Lähtötasotesti, koulutus
Visa mer

Du besöker oss just nu som gäst (Logga in)
Översikt
  • Svenska ‎(sv)‎
    • English ‎(en)‎
    • Suomi ‎(fi)‎
    • Svenska ‎(sv)‎
Översikt
Facebook
Instagram
Linkedin
Powered by Mediamaisteri