Siirry pääsisältöön
Sivuston logo
  • Etusivu
  • Lisää
Suomi ‎(fi)‎
English ‎(en)‎ Suomi ‎(fi)‎ Svenska ‎(sv)‎
Käytät vierailijatunnusta
Kirjaudu
Etusivu
  1. Etusivu
  2. Kurssit
  3. Matkailu-, ravitsemis- ja talousala
  4. Majoitus- ja ravitsemisala
  5. Hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinto

Hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinto

Näytä kaikki

Kahvilapalvelut

Majoitus- ja ravitsemispalveluissa toimiminen

Pikaruokapalvelut

Kestävä kehitys 3
Uudet laitteet ja sovellukset
A la carte -tarjoilu
A`la Carte - ruoanvalmistus
Annosruokien ja juomien tarjoilu
Annosruokien valmistaminen
Asiakaspalvelu ja myynti
Asiakaspalvelua ravintolassa
Baaritoiminnot
Erityisruokavaliot lounasruokailussa
Hotracan tutkinto
Hygieniaosaaminen ja puhdas työskentely
Kestävät elämäntavat -kestävä tulevaisuus
Kokouspalvelut
Lounasruokien valmistaminen
Lähtötasotesti, Hop17b
Lähtötasotesti, Hop17c
Lähtötasotesti, Hop17d
Lähtötasotesti, Hop17t
Lähtötasotesti, koulutus
Näytä lisää

Käytät vierailijatunnusta (Kirjaudu)
Työpöytä
  • Suomi ‎(fi)‎
    • English ‎(en)‎
    • Suomi ‎(fi)‎
    • Svenska ‎(sv)‎
Työpöytä
Facebook
Instagram
Linkedin
Powered by Mediamaisteri